Maaltijden

Laat uw maaltijd door Evean thuisbezorgen

Introductie

Lukt het niet om zelf te koken? Of heeft u gewoon even geen zin om een maaltijd te bereiden? Laat uw maaltijd dan door Evean thuisbezorgen. Of eet mee in een van onze gezellige wijkrestaurants in de Zaanstreek.

Maaltijden aan huis bezorgd

Met de gevarieerde en gezonde maaltijden van maaltijdservice Apetito zet u elke dag iets lekkers op tafel. Bekijk op uw gemak de catalogus van de maaltijdservice en kies uit een veelheid Hollandse en buitenlandse specialiteiten. Wilt u een driegangenmenu of alleen de hoofdmaaltijd? Aan u de keuze. Er zijn ook maaltijden voor diabetici en mensen met een natriumarm of cholesterolarm dieet.

Behoud van smaak en vitaminen

De maaltijden bestelt u met zeven tegelijk. De gerechten worden eenmaal per week vriesvers thuisbezorgd. Zo kunt u eten wat en wanneer u wilt. Dankzij de speciale vriesmethode en verpakking blijven smaak en vitaminen behouden.

Korting als u lid bent van de Evean ledenvereniging

Als lid van de Evean ledenvereniging krijgt u korting op de maaltijden van Apetito.

Eet gezellig mee in onze wijkrestaurants

Eet u liever samen met anderen? Vindt u het leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten? Onze wijkrestaurants in de regio Zaandam heten u van harte welkom voor een gezonde maaltijd tegen een schappelijke prijs. Heeft u dieetwensen? Dan houden we daar graag rekening mee.

Dit zijn onze wijkrestaurants

Wijkrestaurant en Grand Café ’De ontmoeting’
Erasmushuis, Noorderven 79, Zaandam

Wijkrestaurant Nieuw Groenland
Bolksbeek 151, Zaandam

Wijkrestaurant Westerwatering
Elsbroekplantsoen 1, Zaandam