Personenalarmering

Hulp van buitenaf als dat nodig is

Introductie

Stelt u zich eens voor: u valt en komt niet bij de telefoon. Met één druk op de alarmknop van personenalarmering is er binnen een half uur iemand bij u thuis om u te helpen. Dat kan een bekende zijn of onze wijkverpleegkundige.

Dag en nacht een veilig gevoel

Met personenalarmering kunt u altijd hulp van buitenaf inroepen als dat nodig is. Dag en nacht, vanaf elke plek in uw huis en zelfs ook buitenshuis. Met één druk op de knop heeft u contact met een verpleegkundige van de Zorgcentrale. Als het nodig is, komt er zo snel mogelijk iemand naar u toe. Dat kan een mantelzorger zijn of – als er vanuit uw eigen omgeving geen mogelijkheden zijn – een wijkverpleegkundige van Evean in de regio Zaandam.

Persoonalarm Thuis en Overal

U kunt kiezen tussen Persoonsalarm Thuis of Persoonsalarm Overal:

Persoonsalarm Thuis
U draagt een lichte alarmknop om uw hals of pols en krijgt een alarmeringsapparaat in huis. De alarmknop draagt u altijd, zelfs wanneer u onder de douche gaat. Als u hulp nodig heeft, drukt u op de knop.
 
Persoonsalarm Overal
Gaat u er regelmatig op uit? Dan is Persoonsalarm Overal dé oplossing: een mobiel alarmapparaat waarmee u overal alarm kunt slaan en om hulp kunt vragen. U draagt een klein alarmapparaat om uw hals of pols of bevestigt het apparaatje met een kledingclip.

Persoonsalarm aanvragen

Korting als u lid bent van de Evean ledenvereniging

Als lid van de Evean ledenvereniging krijgt u korting op de aanschaf van een Persoonsalarm.